Sok különböző figura fordul meg a közértben, így nem meglepő, hogy mindenkiben felfedezek valami érdekeset. Nemrég egy fiatalúr táskája volt nagyon feltűnő. Pontosabban egy férfi bőr válltáska volt az, ami vonzotta a tekintetemet.

Már éppen zárni készültünk, amikor még percekkel a hivatalos zárás előtt betoppant, és megkérdezte, hogy gyorsan még bejöhet-e pár dologért. Mivel általában nem szoktam senkit sem elzavarni, ezért beengedtem. Tényleg nagyon sietett, hogy ne tartson fel, de megnyugtattam, hogy nem kell kapkodnia. Miközben pakolt be a táskájába, meg mertem kérdezni, hogy honnan van ez a mutatós darab.

Szerencsére nem vette tolakodásnak, így készségesen elmondta, hogy az édesapjától kapta, de azt tudja, hogy a Bagbox webáruházból rendelte neki. Ő is ismeri az oldalt, és igazából ő ajánlotta az apjának, hogy ha nagyon nem tudja, mivel lepje meg születésnapjára, akkor ez egy jó ajándék lenne.

Többet sajnos nem tudtam meg a táskáról, mert mégis csak késő volt, sietett, ezt a pár mondatot is csak gyorsan, nem éppen összeszedetten osztotta meg velem. Én azért otthon még kicsit jobban utánajártam a dolgoknak. Felírni ugyan elfelejtettem az áruház nevét, de szerencsére emlékeztem rá.

Gyorsan meg is kerestem a Bagbox oldalát, és mentettem a böngészőben, hogy máskor is vissza tudjak térni rá, ha táskát szeretnék rendelni. Márpedig tervbe volt véve, pont egy férfi bőr válltáska jutott a napokban eszembe, mint ajándékötlet. Csak én az apukámat szerettem volna meglepni, ugyanis közeleg a karácsony, és nem volt jobb ötletem. Nagyon jól jött, hogy ebben az időszakban toppant be ez a fiatalúr.

Még ha sietősen is távozott, annyi információt pont meghagyott nekem, ami elegendő ahhoz, hogy édesapámat meglephessem egy vadonatúj férfi bőr válltáskával. A Bagbox oldalán megtaláltam a számításaimat, ezt a táskát meg is rendeltem még aznap este. Azóta persze meg is érkezett. Néha azért rápillantok az oldalra, hogy egy kicsit álmodozzak a táskák között, mert szeretnék majd még rendelni.