Évek óta járunk motoros találkozókra, amikor az időnk engedni. A feleségemnek is, és nekem is van motorunk! Mivel már ő is elég ügyesen vezet, így nem félek elindulni egy-egy motoros találkozóra, hosszabb túrára.

A találkozók

Minden motoros találkozónak megvan a maga hangulata, sajátossága! Mindegyik más, hiszen attól függ, hogy miért jövünk össze! Van hogy csak egy egyszerű találkozó, vagy azért, mert egy motoros baleset történt, de még számtalan alkalom van.

Minden attól függ, hogy hány napos találkozóra megyünk. Ha 2-3 napra, akkor persze úgy készülünk, hogy ott is alszunk, jó időben a többség például sátrazik, azok nagyon szuperül szoktak sikerülni! Tábortűz, és bográcsozás is elő szokott fordulni, attól függ, hogy hol szállunk meg! Persze, a sör sem hiányozhat a palettáról, de természetesen csak akkor, amikor már nem vezet senki!

A felszerelés

A motoros felszerelés, szinte olyan, mint az autónak, a kereke, egy vele járó tartozék! Éppen ezért, ugyan olyan fontos is. Azért aki motorozik, vagy ismerős motoros berkekben, tudja jól, hogy ezek a holmik drágák. Persze van itt is több kategória, de ahol már ketten is motoroznak, minden költség duplán számolandó.

loop-572859_1280

Sokat gondolkodtam, hogy mit is vegyek, a páromnak, a közelgő születésnapjára?! Mígnem, a választás egy bukósisakra esett! Hogy miért pont, azt, és hogy lehet, hogy jobban örülne másnak? Lehet!? Persze, nem új bukósisakja van, hanem úgy kaptuk az egyik barátunktól, mert neki már nem kellett, persze örültünk neki, de mégsem olyan, mint amilyet ő választana! Sokszor nézegettem, az akciókat, és most is volt egy nagyon szuper lehetőség! Biztosan örülni fog neki, hiszen, ugyan olyan tűz piros színű, mint a motorja! Remekül fog neki állni, és nagyon boldog lesz, hogy végre van igazán saját bukósisakja!

Mondhatja bárki, hogy miért nem jó a régi! De jó! De ha tudom, hogy örömet szerezhetek neki ezzel az ajándékkal, akkor már megérte megvenni!