Azt gondolom, nem egyedül vagyok ezzel a kérdéssel. A háziasszonyok tipikus problémája, minden alkalommal, mit főzzek? Ezt a kérdést, minden nap felteszik maguknak, vagy a család többi tagjának, kisebb nagyobb sikerrel, a válaszokat illetően. te meg szoktad kérdezni a párodat, hogy mit főzzél?

Az örök kérdés, mit együnk

Persze, ez nem csak a felnőttekre vonatkozik, hiszen, a gyerekek is állandóan éhesek! Nem tudom, kinél, mi a szokás, nálunk, kötelező reggeli van, addig a gyerekek nem is indulnak el itthonról. Persze nem kell, egy egész menüt végig enniük, elég csak pár falat, de azt muszáj. Igyekszem, úgy bevásárolni, hogy mindig legyen itthon valami apró, gyors étel, mint a műzni, azt gyorsan meg tudják enni, és mégsem üres hassal indulnak a mindennapoknak. A gyártók már annyi féle ízt találtak ki, hogy biztosan mindenki megtalálja, a neki megfelelőt.

Számtalan fajta közül egy kettő:

  • fahéjas
  • kakaós
  • diós
  • gyümölcsös
  • töltött, ez lehet vaníliás, vagy csokis is
  • mézes

Ezek nem csak ízben, de formára is eltérőek lehetnek.  Így ha valakinek nem tetszik, az egyik, akkor biztosan megfeleljen, a másik.

Sok mindent befolyásol a reggeli, hogy hogyan indul a nap, a jó kedvet…

Nálatok ki intézi a bevásárlást

Nálunk mindenképpen én, hiszen, én tudom, hogy miből melyiket szoktam venni, a gyerekek számára melyik a jó, ami nem irritálja a bőrüket.

Az én párom, nem igazán szeret vásárolni, ha csak nem az interneten teheti azt meg. Bár, manapság, már mindent meg lehet ott is vásárolni, és házhoz is lehet hozatni, az nélkül, hogy kilépnénk, a kapun.

A minap pont bevásárlás közben láttam, hogy a szokott zöldségesemtől nem messze, egy új boltot fognak nyitni. Nem is sejtettem, hogy a későbbiekben, milyen hasznos lesz a számomra.

A lányunk, most fog érettségizni, angolból, emelt szintűt szeretne tenni, hiszen, ez neki jó pont lenne, a főiskolára. De azért az iskola mellett, jó lenne, ha egy kis plusz segítséget kapna, de eddig nem találtunk megfelelőt a számára.

Az új bolt, egy nyelviskola a 3. kerületben, ez nekünk, a legmegfelelőbb. Közel van hozzánk, így este sem lesz gond, ha sötétben kell hazajönnie.

Így már nyugodt vagyok, hiszen most már biztosan sikerülni fog neki a vizsgája. Még jó, hogy én járok bevásárolni, hiszen, a férjem, biztosan nem vette volna észre, a nyelviskolát!