Nemsokára indulunk nyaralni. Természetesen már meg is ejtettem a szokásos nyaralás előtti nagy bevásárlásokat. Ilyenkor ugyanis mindig szoktam venni magamnak egy pár új ruhát, amit a nyaraláson felavatok. Ilyenkor, mivel nem szeretek cipekedni, szoktam venni kis kiszerelésű sampont, balzsamot, tusfürdőt, fogkrémet, sminklemosót.

Ezek nagyon praktikusak az út során, ugyanis nem foglalnak sok helyet, könnyűek, sőt ha repülővel utazunk, bele is férnek a megadott maximális száz milliliteres kiszerelésbe. Nekem, mivel nagyon sokat utazom, fontos, hogy legyenek nálam ilyen kis mini pipere dolgok.

Most belföldön megyünk nyaralni, olyan helyre, ahol viszonylag kevés étterem található, úgyhogy elmentünk venni ételeket is. Mivel lesz a szálláson egy kis konyhánk, így tudunk majd ott főzni magunknak majd valamit. Arról nem is beszélve, hogy lesz tűzrakó hely is ott, úgyhogy vettünk sok grillezni való dolgot is. Azt mind a ketten nagyon várjuk.

A tűzön készült ételek a kedvenceink. Visszatérve a pipere cuccokra, el kell nektek mesélnem, hogy most nem a megszokott termékeket vásároltam. Eddig ugyanis volt egy kis rutinom, évekig mindenből ugyan azt vettem, azonban most gondoltam kicsit kilépek a komfort zónámból és kipróbálok új dolgokat. Tudni kell rólam, hogy nagyon kényes vagyok a tisztálkodási szerekre és a smink termékekre is.

Csak azt voltam eddig hajlandó használni, amiről tudtam, hogy nem csalódtam benne és tuti jó a bőrömnek. Ugyanis nagyon fontos számomra, hogy a termékek, amiket használok, ne roncsolják a bőrömet. Ezért nagyon odafigyelek, hogy minden természetes alapanyagokból készüljön. Ezért is mertem most kipróbálni egy új márkát.

Először a tusfürdőjüket próbáltam ki, és nem hittem volna, de ez a legjobb tusfürdő, amit valaha használtam.

Ezen felbuzdulva kipróbáltam több terméküket is, és eddig még semmiben sem csalódtam, ami nálam nagyon ritka, ugyanis mint mondtam nagyon kritikus vagyok, főleg ha ilyen termékekről van szó. Természetesen ezek a termékek is natúr kozmetikumok, azaz csak természetes összetevőket tartalmaznak.

Nagyon örültem egyébként, hogy megtaláltam ezt a márkát és volt bátorságom kipróbálni is, mert hajlamos vagyok beszűkülni, és évekig csak ugyanazokat a jól bevált dolgokat használni, még akkor is, ha tudom, hogy lehetnek azoknál jobb termékek is a piacon.

Mint például ezek. Úgyhogy megfogadtam, hogy ezentúl próbálok majd többet kísérletezni, és nem leragadni a jól bevált dolgoknál. Ki gondolta volna, hogy egy ilyen fontos döntéshez pont egy tusfürdő fog hozzásegíteni. De az ilyen apró dolgoknál döbben rá az ember néhány hibájára.

Úgyhogy nagyon örülök, hogy volt merszem kipróbálni más márkát is, és ezentúl ez a márka is a kedvenceim közé kerül. A nyaraláson pedig boldogan, és aggodalmak nélkül fogom használni ezeket a termékeket, ugyanis teljesen biztos vagyok benne, hogy ápolja a bőrömet, nem pedig roncsolja. És számomra ez a legfontosabb.