Nagy a család, ami azt jelenti, hogy bevásárolni is gyakran kell járni, hiszen főzni is gyakran szoktunk. Ráadásul, általában nálunk tartjuk a családi összejöveteleket is, ami azt jelenti, hogy olyankor még több emberre kell főzni. Emiatt nagyon jó, hogy a férjemnek van egy hatalmas autója. Igaz, ezt használja a munkájához is, és tulajdonképpen emiatt kellett ekkora autó, de ezt sok más dologban is tudjuk kamatoztatni.

A főzőcskézés nálunk sem olyan egyszerű dolog, a kisebbik lányom allergiás néhány dologra, így neki nem mindegy, mit főzök. A testvére sajnos eléggé válogatós, de ő még elég pici, úgyhogy most próbáljuk ezt éppen kinevelni belőle, ha tehetné, ő éjjel-nappal nutellás kenyeret enne, vagy müzlit. Tiszta apja, ő is imádja az édességeket. De hát ahány ember, annyi ízlés, amit az egyik imád, azt a másik képtelen megenni és így tovább.

A kocsit egyébként anno ketten választottuk ki. Ugyan én nem értek hozzá, de szépérzékem van, így meg tudtam neki mondani, hogy mi az, ami szép, és mi az, ami nagyon nem. A férjem a legelején mindig olyan csúnya kocsikat nézett ki, nem is értem, hogy gondolta, hogy azok jól néznek ki. Mint mindig, én olyan kocsikat néztem ki, amikor kerestünk, hogy azt megfizetni sem tudtuk volna. Viszont a férjem aztán talált egy olyan kocsit, ami belefért a büdzsébe, és szép is volt.

Azóta is azt használjuk, nagyon meg vagyunk vele elégedve. Szinte sosincs vele probléma, így különösebb szerelésekről sincs szó, nem kell ilyenekre költenünk. Azonban már szóba jött, hogy téli gumikat kell vennünk idén, mert amiket idáig használtunk, azok már idén télen biztos, hogy nem lesznek jók. Most még időben vagyunk, tekintve, hogy nyár vége van, de már elkezdtünk keresgélni, hogy honnan lenne érdemes téli gumikat vennünk.

Ahonnan eddig autógumikat vettünk, az már nagyon drága lett, ezért most semmiképpen sem szeretnénk onnan vásárolni. A téli gumi ár fontos számunkra, hiszen nagy a család, ahogy már említettem, és télen a kiadások eléggé megnövekednek, hiszen ott van a karácsony, illetve a gyerekek születésnapjai is akkor vannak.

A férjem egyik kollégája ajánlotta nekünk a gumidiszkont.hu oldalt, ahonnan téli és nyári gumikat is lehet egyaránt vásárolni. Online és telefonon keresztül is le lehet adni a rendelést, és az oldalon megadott átvételi pontokon át is lehet őket venni. Van az oldalon egy gumikereső is, ahova, ha beírod az adatokat, akkor rá tudsz keresni, hogy milyen autógumira lenne szükséged. Ez jól jött nekünk, így össze tudtuk hasonlítani az árakat is. Illetve van egy olyan opció is, hogy ha valaki nem tudja, milyen méretű gumikra van szüksége, akkor autó típus szerint is lehet keresni.

A kollégája azt mondta, hogy nagyon megbízhatóak, ő onnan vásárolta a téli és a nyári gumikat is. Meg van elégedve mindennel, semmi problémája nincsen velük azóta sem. Ráadásul én olvastam a weboldalon, hogy aki még az adott napon 12 óra előttig le adja a rendelését a készleten lévő termékre, az már másnap meg is kaphatja az autógumikat. Szerintem még egy kicsit gyűjtögetünk, mert most a mosógépet kellett cserélni, aztán szeptember végén vásárolni is fogunk innen. Akkor még teljesen időben leszünk, úgyhogy nem aggódok emiatt.