Sok ember utál vásárolni, de lehet ugyanilyen számban mások imádnak!

Ha az ember bemegy, egy boltba, ami nem egy hipermarketnek van feltüntetve, akkor is szereti, ha van miből választania. Szereti a tömött polcokat, a friss és naprakész választékot. Manapság egyre több az olyan áruház, ami élelmiszer mellett kell, hogy árusítson mást is, különben elvész a boltok nagy csatájában.

Egy kőbányai élményemet szeretném megosztani, ahol a bolt polcain mindent megtaláltam. A bolt nem lehetett nagyobb 70 négyzetméternél, de leltem import teától kezdve edényeken, melltartón keresztül motoros cipőig mindent! Ez aztán választék!

Az igazán megdöbbentő, az az volt a számomra, hogy egy elég jó minőségű surranót fedeztem fel ott, ami a mai napig megállja a helyét motorozásaimon.

Ez egy igazán kényelmes bőr bakancs volt, ami kifejezetten motorozás céljára gyártottak. Az eladó mondott sok jó információt a cipőről, például, hogy nyugodtan tapicskolhatok benne az olajban, a talpa arra lett kitalálva, vagy, az orra nem megy tönkre, mert erősítve van, így nyugodtan váltogathatok! Rettenetesen megörültem ennek a motoros cipőnek, így meg is vettem!

Úgy vélem, hogy fontos az ízléses megjelenés, amikor az ember a paripáján ül. Nekem megadatott ez ezzel a bakanccsal!

Ezzel a kis történettel, csak azt szerettem volna elmondani, hogy az ember nyugodtan nézzen szét a bolt polcain és merjen kutatni, mert lehet ilyen, vagy ennél jobb cuccokat talál akár motorozáshoz!