Akinek már volt része igazi lánybúcsúban, az tudja, hogy milyen nagy élmény a menyasszony számára. Persze, a barátok sem unatkoznak, de mégis ez az utolsó estéje, hajadonként! Te voltál már lánybúcsún?

A szervezés

Persze, nem tudtuk eltitkolni, Luca barátnőm elől, hogy mit is szervezünk neki a háta mögött! A legnagyobb gond az volt, hogy nem tudtam kiket is szeretne meghívni, kivel szeretné ezt a jeles napot megosztani, így mindenképpen egy névsort kellett kérnem tőle. Ennél többet nem tudott róla, sikerült mindent titokban tartani!

Nagy fejtörést okozott, hogy hogyan is fogunk utazni, meg jó lenne közösen együtt, nem pedig külön autókba zsúfolódva?

Az ajándék annyira nem volt fontos, de mindenki hozott valami jópofa ajándékot, a későbbi házas életére nézve, vagy éppen egy két hasznos dolgot.

A buli napja

Az nem volt kérdés, hogy csak hétvégére eshet a dátum, hogy másnap ne kelljen dolgozni menni, hiszen nem tudhattuk előre, hogy meddig fog tartani majd!

Aznap délelőtt, még sokan dolgoztak, és este akartunk csak amúgy is indulni, így este 7 órát beszéltünk meg találkozónak, nálunk.

Persze a lánybúcsú, nem telhet el, chipen dél nélkül, így természetesen, mi is hívtunk neki egyet! Erről ő mit sem sejtett, így előre megbeszélve, hogy pizzát fogunk rendelni, a chipen fiú, pizzásnak öltözve érkezett meg, és adta elő szuper műsorát! Fenomenális volt, és felejthetetlen!

A tőlünk elindulást, 9 órára terveztük, így 2 óránk volt az indulásig. Rengeteg idő, amit a nevetgéléssel, az ajándékokkal töltöttünk aztán belevetettük magunkat az éjszakába.

Mivel sokat tanakodtunk, az utazást illetően, arra a következtetésre jutottunk, hogy buszbérlésre adjuk a fejünket! Nem bántam meg, jó ötlet volt, így utólag is visszagondolva! Mivel várható volt, hogy fogunk, egy-két alkohol tartalmú italt is fogyasztani, így mindjárt sofőrrel együtt kértem! Emlékszem, nagyon jó vágású fiatalembert küldtek, az elején sajnáltam is szegényt, mi lesz vele, hiszen, gondoljunk csak bele, 12 lány, 1 férfi, 1 autóban! De végül jó sofőrnek bizonyult, és minket is elviselt, egész úton.

A buli? Nagyon jól sikerült, felejthetetlen lánybúcsút kapott tőlünk ajándékba!